Workshops og kontaktoplysninger

FARVE- OG FORMEKSPERIMENTARIUM


Jeg underviser i følgende workshops.


Tegning og perception

En workshop som kombinerer konkrete tegneøvelser med opmærksomhedstræning. Med fokus på formernes anatomi, tegnes både figurative genstande, abstrakte figurer og tematiske

begreber samt stillestående former og former i bevægelse. Der arbejdes med med lys, skygge, dybde, omrids og proportioner, modelleres former i papirler, og tegnes de former der modelleres.

Materialerne er penne, pensler, kul, vandfarve, pastelkridt, papirler og papir i store og små

formater. Målet for kurset er at træne opmærksomhed og tegnefærdigheder.


Tegning, tusch og Tao

En workshop hvor man arbejder med kreativ kontemplation, og indføres i taoistiske principper, relateret

til en kreativ proces. Man fordyber sig i former, eksperimentere med abstraktion, og introduceres til tuschmaleri, papirmodellering og tegning. Materialerne er kul, tusch, Gouache, jordfarve, blyanter, papir og papirler. En workshop hvor man træner blikket ved at observere former som fænomener. En workshop med fokus på den kreative proces, hvor man får redskaber til at give sig hen i et skabende rum.


Farvernes kraft

På denne workshop er der fokus på simple farveteorier, introduktion til blandformsteknik, og arbejdet med farver og farvernes klange. Det primære medie vil være vandfarve, men der vil også blive arbejdet med tusch og enkelte grafiske trykteknikker.

Man guides til at lave sit eget farvekort, og skabe små abstrakte papirbilleder af farver, fotos, tegninger og tryk. En eksperimenterende workshop med form og farver.

 

Lotte Holten / 2023


---Ved henvendelse kontakt mig via:

e-mail: post@lotteholten.dk